16.11.2023 kl. 19
Huskonsert med Velan

«En artist av den typen som jeg unner all mulig suksess, men egentlig vil ha for meg selv.»
Musikkjournalist Geir Flatøe, Stavanger Aftenblad

Velan var en av de første artistene som spilte hos oss, og vi gleder oss en hel haug til å høre ham igjen! Han er en dyktig, ærlig og åpen visekunstner med glimt i øyet og musikk som varmer og setter spor. Tekstene på sandnesdialekt er ærlige og poetiske, med rom for tolkning. Velan har god kontakt med sitt publikum, og vi kan forvente oss en akustisk, lun og nær musikalsk aften. Han er rå på gitar, og hans evne til formidling og tilstedeværelse grenser til det unike. Sissel Næsheim, med sin nydelige koring, gjør dette til en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

I ’21 og ’22 ga han ut sine to første album, og begge fikk varm omtale i Aftenbladet. I ‘21 fikk Velan stipend av Tekstforfatterfondet for arbeidet med hans tredje soloalbum, «Vennskabsdepartementet», som er tilgjengelig på strømmetjenester fra 6. oktober ‘23. Albumet kan allerede kjøpes på CD, og det er det friskeste vi har hørt fra Velan så langt. De nære og gode tekstene står fremdeles i sentrum, og i all hovedsak er det melodiøs visesang, men vi får også bli kjent med en råere side av artisten. Kontrastene er større, og han
eksperimenterer mer både tekstlig og musikalsk.


KJØP BILLETT

25.01.2024 kl. 19
Hege Kristin Kjærvoll og Roy André Skulstad

Hege Kristin Kjærvoll og Roy-André Skulstad er en duo som har spilt sammen i små og store anledninger. De høster lovord i enhver sammenheng, og tilpasser repertoaret til hvert lokale og dets unike publikum. Vi har hatt gleden av å ha dem hos oss en gang tidligere, men nå kommer de igjen.

Blant det som virkelig går til hjertene på publikum er deres tolkninger og sanger som Eva Cassidy framførte. Høsten 2021 fikk de sågar Dan Cassidy, Evas bror med seg på tre konserter.

Hege Kristin sin stemmeprakt er en fryd for øret, og hun trollbinder publikum som klassisk sangerinne såvel som rocker i sitt eget band Infinitum. Du har garantert hørt henne i en kirke et sted, på en konsertscene eller muligens syngende mellom reolene i butikken? Hun er kjent for sin formidling og enorme spenn i sjangre. Denne dama synger det meste med en enkelhet som overgår de fleste.

Roy-André spiller ikke bare på gitaren, han musiserer. Fra tidlig morgen til sene kveld er gitaren og musikken i fokus. Og han elsker det! Noe som har satt spor rundt om i miljøet ettersom han nå drar land og strand rundt på oppdrag for fornøyde kunder og en større og større publikumsskare. Og hvis du husker det lokale Straight Ahead (Dire Straits Tribute bandet), så var det altså Roy-André som stod på scenen som frontfiguren Mark Knopfler med både stemme og gitar.

Kveldens program byr på litt forskjellig, både fra Eva Cassidy sin verden, men også fra andre sjangre og andre epoker.

KJØP BILLETT